SUOMI 100 – LAULUJA ITSENÄISYYDEN AJALTA

Runosmäkiseura ry järjestää

SUOMI 100 – LAULUJA ITSENÄISYYDEN AJALTA tapahtuman 08.06 ja 24.08.-17.

Tilaisuudet aloitetaan kello 18,00. Tilaisuus toteutetaan ”kaikki osallistuvat” hengen mukaisesti.

Tapahtuma kohdistetaan erityisesti Runosmäessä asuville aikuisikäisille kansalaisille sekä Runosmäen vanhuskeskuksen,

V-S:n muistiyhdistyksen, omaishoidon ja kotihoidon piirissä oleville ikääntyneille aikuisille. Tilaisuuteen ovat luonnollisesti tervetulleita

kaikki kansalais- ja ikäryhmät.

Järjestelyissä mukana Runosmäkiseura ry:n lisäksi, Runosmäen vanhuskeskus, Muistiyhdistys, Emmi-koti, Otso-koti, Kotipalvelu, Spr,

Turun seudun omaishoitajat ja läheiset sekä alueemme yrityksiä.

Tilaisuudella juhlistetaan ja kunnioitetaan itsenäisen Suomen rakentajia kautta sukupolvien. Tavoitteena kehittää ja lujittaa eri ikäisten

kansalaisten yhteenkuuluvaisuutta ja keskinäistä kunnioitusta. Onnistuessaan tilaisuus jättää osallistujien mieliin muiston virikkeellisestä yhdessäolosta ja arkirutiineista poikkeavan tuntemuksen.

Näin kaikki tapahtuu:

Tilaisuus on kummallakin kertaa kaksituntinen yhteislaulutapahtuma ulkoilmassa, jossa musiikillisesta annista vastaa nelihenkinen kokoonpano. Kvartetissa mukana Turun Soitannollisen Kerhosta Aulis Kotaviita, Ola Mikola, Jari Antila sekä Turun Kaupungin Orkesterista Ari Hakulinen.

Tilaisuudet järjestetään luonnonkauniilla Runosmäen Mustalammen rannalla , josta järjestävä taho on saanut hyviä kokemuksia vastaavien tilaisuuksien osalta.

Tarvittaessa (säävaraus) tapahtuma voidaan järjestää myös Runosmäen vanhuskeskuksen juhlasalissa.

Liikuntarajoitteisten kuljetuksiin tapahtumapaikalle ja takaisin on kiinnitetty erityistä huomiota , järjestäjällä on käytössään matalalattiainen linja-auto sekä invatakseja .

Tapahtumassa kahvitarjoilu, paikalla myös buffet josta saatavana edullisesti mm. grillimakkaraa ym. pikkupurtavaa.