RUUTISET

Ruutiset on Runosmäen oma lehti. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan jokaiseen runosmäkeläiskotiin Runosmäkiseuralaisten talkoovoimin (Runosmäki, Kiikku, Palli ja Aurinkolaakso). Lehti on nähtävillä Runosmäen kirjastossa.
Ruutisten julkaisijana toimii sitoutumaton Runosmäkiseura ry. Runosmäkiseurasta löydät tietoa myös näiltä sivuilta.
Alkuperäisenä Ruutiset ilmestyi keskeytyksettä ja ajallaan vuodesta 1978 vuoden 2005 loppuun. Sen sivuilta löytyi Runosmäen, sen ihmisten ja eri toimijoiden historiaa, se kertoi myös Runosmäkiseuran toiminnan ja saavutukset.  Ruutisten tulo jatkui taas vuonna 2008 ja ilmestyy edelleen neljä kertaa vuodessa, sisältäen mitä mielenkiintoisimpia ja ajankohtaisia artikkeleita.

RUUTISET pähkinänkuoressa